Gravition - postavy

26.08.2008 21:34

 

 

Bad Luck a spol.

 Aneb koho můžete vidět a slyšet v seriálů Gravitation

 

Shondo Shuichi

 Frontman kapely Bad Luck, a hlavní hrdina seriálu

 

Jeho snem je prosadit se v hudebním průmyslu a překonat svůj idol Ryuichiho Sakumiho. Jednou večer však v parku potkává Yuki Eriho, slavné spisovatele který si díky náhodě přečte text jeho nové písně a Shuichi se dozvídá, že má nulový talent, ale nervá dlouho a Shuichi se do Yukiho zamiluje a dostává se trochu do úzkých, ale vše se řeší docela samo a jde to celkem hladce. Shichi je prostě hlavní hrdina bez něj by tenhle seriál nemohl být, stará se o většinu komických situací, občas podléhá záchvatům beznaděje a občas srší energií a lebuje si ve zvláštních kostýmech, třeba jako je převlek psa, banánu, kufru atd.

                                                                                             

Hlas Shuichiho je hlasem Seki Tomokazuviho

 

Nakado Hiroshi

Kytarista kapely Bad Luck, nejlepší přítel Shuichiho, přezdívá se mu Hiro

V porovnání s Shuichim je zodpovědný, chytrý a nebere věci na lehkou váhu. Hiro je Shuichiho psychicou oporou, vrbou a rádcem zároveň, je odsouzený poslouchat Shuichiho nářky kvůli Yukimu. Hiro chce dělat hudbu, protože jí má rád a baví ho to, a ne pro peníze, díky čemuž se často dostává do křížku se svým manažerem, což později vyvrcholí jeho odchodem z kapely. Navzdory jeho nejednoznačným narážkám vůči Shuičimu není homosexuál, spíš právě na opak, zamiluje se do Yukiho snoubenky Ayaky, kterou zachránil před násilníky.

                                                     

Hlas Hirovi propůjčil Matsumoto Yasunori.

Yuki Eiri

Slavný spisoval a Shuichiho láska

Yuki je slavným spisovatelem románů. Se Shuichim se poprvé, úplnou náhodou setkal v parku, kde mu zkritizoval jeho text k nové písničce a zmizel. Yuki je chladný a nepřístupný, zprvu Shuichiho využívá jen jakko hračku aby se nenudil, později je sám překvapen tím, jak moc Shuichimu otevřel své srdce. Jeho zlá povaha vyplívá z děsivých zážitků, v jeho dětství zastřelil člověka, kterého miloval a kterému nejvíce důvěřoval, potom co ho ten člověk zradil.

                                                           

Hlas Yuki Eriho je hlasem dabléra Inoue Kazuhikaho.

Seguchi Tohma

Ředitel nahrávací společnosti, bývalí člen Nittle Grasper a Yukiho švagr

Bývalí keybordista Nittle Grasper, nyní prezident nahrávací společnosti NG a velké zvíře. Pocity ostatních lidí ho příliš nezajímají, mnohem víc mu záleží na profesionálním hledisku, rád manipuluje s lidmi, což kontrastuje s jeho andělsky neviným vzhledem. K Yukimu má hluboký vztah protože si dává za vinu jeho zážitky z dětství. Byl to totiž on kdo Yukiho pozval do New Yorku kde se odehrála celá ta tragédie, a proto má neustálou potřebu ho chránit. Někdy si ovšem neuvědomí, že Yuki už jeho ochranu nepotřebuje. Thma je manžel Yukiho starší sestry Miky.

                                                      

Svůj hlas má díky dabérovi Orikasa Ai.

Seguchi Mika

Starší sestra Yukiho a manželka Tohmi

Je stejně chladná jako její bratr a také vypadá dost podbně, no není se čemu divit jsou to přeci sourozenci. Také je docela velká intrikánka a neváhá využít Shuichiho jako sou zbraň proti Yukimu.

                                              

Hlas téhle intrikánky patří Tsuru Hiromi.

Sakuma Ryuchi

Frontman kapely Nittle Grasper, úžasný zpěvák, ale občas mega dětinský člověk

Skupiny Nittle Grasper opustil před třemi lety, kdy odešel budovat sólovou kariétu v Americe, ale nyní se opět vrátil, aby se pokusil Nittle Grasper obnovit. Na jevišti je prostě úžasný, ale v soukromí se chová jako pětiletý kluk. Jeho nejlepším je růžový plyšový králíček Kumagorou, se kterým je schopen hrát si celé hodiny, miluje omalovánky a bezmezně obdivuje Shuichiho, aniž by si uvědomoval, že je to právě on, koho Shuichi považuje za svůj idol.

                                    

Člověk, který se ve studiu stává Ruychim je jmenuje Yamaguchi Kappei.

Mr. K

Manažer, a bezmezný milovník zbraní, jeho pravé jméno je Cloud K. Winchester

Původně byl Ryuchiho manažer, nyní zastupuje Shuichiho a kapelu Bad Luck. Je Američan, nekompromisní a násilnický fanatik, který neváhá svým svěřencům vyhrožovat střelnou zbraní. K. svůj dům neopouští beze zbraně, neváhá vtrhnout na scénu vykopnutím dveří s frází „BIG NEWS!“. Díky jeho kontaktům se mu daří protlačit Bad Luck i do klubů kde by se začínající kapela vůbec neměla objevit. Jde hlavně za komerčním úspěchem kapely a tak mu přijde jaký koly sebetrapnější skandál vhod. Ono mu totiž na pocitech členů kapely absolutně nezáleží.

                                                            

Tohohle týpka dabuje Okiayu Ryotaro.

Sakano

Producent a bývalý manažer Bad Luck

 Jedná se o chlapíčka, který se projevuje svými slabými a pokusy o sebevraždu, naštěstí stále neúspěšnými, vždycky měl štěstí. Hrozně se snaží být dobrým Businessmanem a čím víc se to nedaří, tím víc propadá záchvatům šílenství a pocitům méněcennosti. Hrozně nerad zkouší nové věci, raději se drží na zajeté dráze což je možná jeho kámen úrazu.

                                                  

Koyasu Takehito propůjčil hlas Sakanovi.

Usami Ayaka

Snoubenka Yukiho

Sedmnácti-letá bohatá slečna z Kjota. Chce se za něj vdát, i když moc dobře ví, že Yuki je nemiluje a manželství by nebylo šťastné. Až po dlouhé době si uvědomí, na čem jí vlastně nejvíce záleží a vzdá se ho. I přesto že se může zdát jako pitomá naivka má dokonalou schopnost manipulovat s ostatními.

                                                    

Naší roztomilou naivku dabuje Tanaka Rie.

Uesugi Tatsuha

 Mladší bratr Yukiho

Vypadá v podstatě úplně jako Yuki až na to že nemá blonďaté vlasy a modré oči. Stejně jako Shuichi obdivuje Ryuchiho. Tatsuha je do Shuichiho blázen a myslí si, že to mezi nimi dopadne dobře ( jednoduchá rovnic jeho myšlení: Shichi miluje Yukiho + já vypadám jako Yuki = já miluju Ryuchiho + Shuichi vypadá jako Ryuchi). Tatsu je sice mírně perverzní, občas provádí šílené věci a rád intrikuje, ale umí pomoct kamarádům v nouzi.

                                                       

Suguru Fujisaky

keyboardista Bad Luck

Nový člen Bad Luck, keyboardista, stejně jako jeho bratranec Tohma. Právě na Tohmovu žádost se k Bad Luck přidal, což ovšem u Shuichiho nevzbudilo žádné nadšení a ti dva si lezou na nervy skoro až do konce. Fujisaki se zoufale snaží dostat se ze stínu svého slavného bratrance a všude prohlašuje, že je úplně jiný, ve skutečnosti má s Tohmou mnoho podobných rysů - ať už vzhledových nebo charakterových. Fujisaki má teprve 16 let, je však ohromně talentovaný a oplývá, stejně jako Tohma, intrikánskou a manipulativni povahou. Také zná Eiriho minulost a naopak i Eiri v manze prohodil cosi, že Fujisaki skrývá svou pravou identitu.

                                                                 

 

 

Jeho dablérem je Fujiko Takimoto
 

 Ukai Noriko

 keyboardistka Nittle Grasper

 Druhá keyboardistka Nittle Grasper, která ale také chová velké sympatie k Bad Luck a nebere je jako konkurenty, ale jako kolegy. Je hlasitá, drzá, přátelská, hyperaktivní, velice talentovaná a občas malinko namyšlená. Je velice sexy a moc dobře to o sobě ví. Hodně si dělá starosti o své přátele, nebere věci na lehkou váhu a dokáže pomoci ostatním v nouzi. Drží dohled a ochrannou ruku na Ryuichim, který propadá svým záchvatům dětinskosti a pak je bezbranný před ostatním světem.

                                                                   

Dabuje jí Ikezawa Haruna.

 

Aizawa Tachi

Zpěvák skupiny ASK

Sebestředný a sobecký zpěvák, který má pocit, že když je jednou slavný svaný slavným už navždycky zůstane. Nesmírně žárlí na Bad Luck a aby je zničil je schopen udělat cokoli.

                                                                                        

Sebestředného zpěváka si vyzkoušel Miki Shinichiro.

Maa

Člen kapely ASK

Tichý a nenápadný, rozhodně nikd neměl potřebu ničit Bad Luck nebo Shuichiho a tak ho dokonce varoval, když šel Aizawa po Yukim

                                                                                                  

Hideki Ogiwara je dabérem Maa.

Ken

Člen kapely ASK

Ještě nenápadnější človíček než Maa, společně sním, protestovali proti plánu na zničení Bad Luck. Celou dobu nosí sluneční brýle a podobu celého seriálu nezměnil jedinkrát kostým.

                                                           

Kena dabuje Yuuki Matsuda.